16x de lekkerste cheesecake recepten - Laura's Bakery (2024)

Gepost: 8 november 2021Laatst bewerkt: 10 mei 2024

16x de lekkerste cheesecake recepten - Laura's Bakery (1)

Cheesecake, wie lust het niet? Zo’n beetje elk cheesecake recept die ik de afgelopen jaren met jullie heb gedeeld is een hit! Er zijn dan ook een hoop variaties voorbij gekomen. Tijd dus om eens de archieven in te duiken en de meest populaire cheesecakes van de afgelopen jaren met jullie te delen. Ik ben benieuwd welke cheesecake jij het lekkerst vindt.

Populaire cheesecakes

In dit lijstje deel ik de populairste cheesecake recepten die ik in een klassieke, ronde vorm heb gemaakt. Maar uiteraard kun je cheesecake in allerlei vormen maken. Kleine cheesecakes, cheesecake bites of in combinatie met andere baksels. In de categorie cheesecakes vind je dan ook alle cheesecake recepten van Laura’s Bakery bij elkaar.

BAKTIP: Voor het maken van cheesecakes gebruik ik al jaren deze springvorm van Le Creuset. De vorm is misschien relatief iets duurder, maar ziet er na intensief gebruik nog steeds goed uit.

Handige tips

In dit artikel deel ik tips voor de perfecte cheesecake, daar leg ik je bijvoorbeeld uit hoe je ervoor zorgt dat je cheesecake niet inscheurt, waarom je soms bloem in je cheesecake verwerkt, waarom het zo belangrijk is om je cheesecake goed af te laten koelen en meer. Een ander handig artikel is dit artikel overcheesecake bewaren. Zo ga je helemaal voorbereid aan de slag!

Bekijk het recept!

Bekijk het recept!

Basisrecept cheesecake

We beginnen dit lijstje met het cheesecake basisrecept. Met dit recept kun je alle kanten op. Geef de roomkaasvulling bijvoorbeeld een lekker smaakje en top de bovenkant van de cheesecake af met een crumble, fruit of meringue. Bij het basisrecept geef ik ook tips voor verschillende koekjes voor de bodem.

Een feestelijke variatie op het basisrecept is deze confetti cheesecake. Dat recept deelde ik met jullie toen Laura’s Bakery alweer 10 tien jaar bestond. Nu moet ik zeggen dat de confetti qua smaak niet heel veel toevoegt, maar het ziet er wel extra feestelijk uit!

Het Basisbakboek

Voor iedere thuisbakker die de basis van het bakken graag onder de knie wil krijgen heb ik Het Basisbakboek geschreven. Naast de ongeschreven bakregels en heel veel andere handige baktips, deel ik de belangrijkste (en lekkerste!) basisrecepten met je. Ook laat ik zien hoe je per basisrecept hier zelf mee aan de slag kunt om ermee te variëren. Met dit boek is bakken voor iedereen leuk en makkelijk!

Bestel hier!

16x de lekkerste cheesecake recepten - Laura's Bakery (4)

Stroopwafels en kruidnoten

Door naar andere populaire cheesecakes hier op Laura’s Bakery. De no bake stroopwafel cheesecake hoort hier ongetwijfeld bij. Echt een heerlijke combinatie met witte chocolade en karamel.

In de aanloop naar 5 december is deze kruidnoten cheesecake ook altijd een groot succes. Super leuk om te maken als iets leuks wilt doen voor Sinterklaas met collega’s of natuurlijk voor pakjesavond met familie en vrienden.

Bekijk het recept!

Bekijk het recept!

Fantastische combinaties

Dat cheesecake op zichzelf al heerlijk is, dat weten we wel. Maar je kunt er ook fantastische combinaties mee maken. Wat dacht je van lemon meringue boterkoek cheesecake? Een hele mond vol, maar wauw! Wat is dit een geweldige cheesecake. Niet voor niets is deze zo populair!

Als we het over populaire koekjes gaan hebben, dan komen we al snel uit op chocolate chip cookies. En hoe lekker is het om dit te combineren met cheesecake? Logischerwijs is deze chocolate chip cookie cheesecake taart een groot succes.

Bekijk het recept!

Bekijk het recept!

Zomerse cheesecakes

Ook in de zomermaanden kun je genieten van cheesecakes, bijvoorbeeld in combinatie met (zomer)fruit zoals in deze blauwe bessen kruimel cheesecake. Door de krokante kruimeltopping met havermout maak je deze cheesecake nóg lekkerder.

Voor wie fan is van de Bros chocoladereepjes heb ik ook een leuk recept: no bake witte chocolade cheesecake met Bros. Je leest het goed, deze hoeft niet gebakken te worden dus de oven kan lekker uit blijven. Dat is toch wel ideaal als het warm is!

Bekijk het recept!

Bekijk het recept!

Favoriete cheesecake recepten

Ik zou zelf eigenlijk niet kunnen kiezen tussen al deze fantastische cheesecake recepten. Al hoort dezeKinder chocolade cheesecake zeker bij mijn favorieten. Echt fantastisch lekker kan ik jullie vertellen. Zeker als je net als ik groot fan bent van de Kinder chocoladereepjes!

Dit recept voor lemon meringue cheesecake staat al sinds 2015 online, maar blijft populair. Logisch ook, dat is gewoonweg een hemelse combinatie. Romige cheesecake, frisse citroen en dan die zachte topping erbij. Heb jij die al eens gemaakt?

Bekijk het recept!

Bekijk het recept!

Kokos en Toblerone

Op zoek naar een cheesecake met kokos? Zoek niet verder, ik bakte voor jullie de ultieme kokos cheesecake met kokosslagroom en geroosterde kokosvlokken. Al hou ik zelf niet van kokos, vond ik deze cheesecake toch écht lekker.

Wie de repen Toblerone lekker vindt, is zeker ook gek op deze Toblerone cheesecake.Een taart die niet in de oven hoeft en gewoon veel te lekker is. Dit recept staat zelfs al sinds 2015 op het blog en wordt nog steeds veel gemaakt.

Bekijk het recept!

Bekijk het recept!

Twee taarten combineren

Twee taarten combineren in één? Waarom ook niet! Zo ontstond onder andere dit lekkere recept voor een appel-kruimel cheesecake. Een heerlijke romige taart als je het mij vraagt. Wie is er nou niet dol op appel kruimel?

Nog zo’n lekkere taart voor de twijfelkonten onder ons: een carrot cake cheesecake. Persoonlijk ben ik zowel dol op carrot cake als cheesecake, dus mij mag je zeker bellen voor een stukje van deze overheerlijke taart.

Bekijk het recept!

Bekijk het recept!

Meer cheesecake recepten

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn om twee taarten te combineren… Dan heb ik nog een ander recept voor je: een heerlijke boterkoek cheesecake. Wat mij betreft het beste van twee werelden: een lekkere boterkoek bodem en een romige cheesecake.

We sluiten dit lijstje met de lekkerste cheesecakes van Laura’s Bakery af met een verrassend recept, namelijk een vegan frambozencheesecake. Echt een aanrader om een keer te proberen. Zo heerlijk fris!

Ik zou niet kunnen kiezen welke cheesecake ik nu echt het allerlekkerst vind. Jij wel? Ik ben benieuwd welke jij binnenkort gaat maken.

16x de lekkerste cheesecake recepten - Laura's Bakery (19)

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Dit vind je misschien ook leuk

16x de lekkerste cheesecake recepten - Laura's Bakery (20)

De basis van het bakken

Read more about De basis van het bakken

16x de lekkerste cheesecake recepten - Laura's Bakery (21)

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

Read more about Vegetarische borrelhapjes inspiratie

16x de lekkerste cheesecake recepten - Laura's Bakery (22)

Zoet nieuws #5

Read more about Zoet nieuws #5

16x de lekkerste cheesecake recepten - Laura's Bakery (2024)
Top Articles
30 Delicious Bacon Recipes You Need To Taste Before You Die
Banish The Cold This Winter With These Hearty Dutch Oven Recipes
Tyler Sis 360 Louisiana Mo
Chase Bank Operating Hours
Umn Pay Calendar
Midway Antique Mall Consignor Access
A.e.a.o.n.m.s
What Does Dwb Mean In Instagram
Gma Deals And Steals Today 2022
Chile Crunch Original
Dr Manish Patel Mooresville Nc
Google Feud Unblocked 6969
Conscious Cloud Dispensary Photos
Costco Gas Foster City
Samantha Lyne Wikipedia
Video shows two planes collide while taxiing at airport | CNN
Account Suspended
Satisfactory: How to Make Efficient Factories (Tips, Tricks, & Strategies)
I Saysopensesame
Craigslist Lewes Delaware
Mtr-18W120S150-Ul
Johnnie Walker Double Black Costco
European city that's best to visit from the UK by train has amazing beer
Shoe Station Store Locator
Piri Leaked
Wonder Film Wiki
1636 Pokemon Fire Red U Squirrels Download
Uncovering the Enigmatic Trish Stratus: From Net Worth to Personal Life
Greyson Alexander Thorn
R/Mp5
Experity Installer
Mia Malkova Bio, Net Worth, Age & More - Magzica
Kokomo Mugshots Busted
Indiana Immediate Care.webpay.md
Craigslist Car For Sale By Owner
The 50 Best Albums of 2023
Soulstone Survivors Igg
The TBM 930 Is Another Daher Masterpiece
Citibank Branch Locations In Orlando Florida
Armageddon Time Showtimes Near Cmx Daytona 12
Sand Castle Parents Guide
Senior Houses For Sale Near Me
FedEx Authorized ShipCenter - Edouard Pack And Ship at Cape Coral, FL - 2301 Del Prado Blvd Ste 690 33990
Holzer Athena Portal
Chr Pop Pulse
Enter The Gungeon Gunther
Espn Top 300 Non Ppr
The Quiet Girl Showtimes Near Landmark Plaza Frontenac
Dineren en overnachten in Boutique Hotel The Church in Arnhem - Priya Loves Food & Travel
Dumb Money Showtimes Near Regal Stonecrest At Piper Glen
Invitation Quinceanera Espanol
Craigslist Centre Alabama
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 5814

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.