5 Beste VPN voor Smart TV in 2024 (2024)

U vraagt zich misschien af waarom u een virtueel particulier netwerk nodig heeft voor uw Smart TV. Zou het gebruik van uw normale, dagelijkse WiFi- of bekabelde verbinding geen probleem moeten zijn? Dat zou je misschien denken, en dat biedt je zeker een toegangspoort tot veel inhoud; Er is echter veel inhoud die mogelijk wordt gecensureerd of geblokkeerd door lokale overheden, regionale beperkingen of zelfs federale beperkingen. Door verbinding te maken met een virtueel particulier netwerk kunt u deze beperkingen eenvoudig omzeilen, waardoor u toegang krijgt tot een schat aan extra inhoud. Als u hieronder volgt, laten we u de beste VPN's zien die u kunt krijgen om uw Smart TV echte vrijheid op internet te geven. Dit zijn onze topkeuzes.

ProductMerkNaamPrijs
ExpressVPNExpressVPN - Krijg hier 49% kortingControleer prijs
NordVPNNordVPNControleer prijs

*Als u via links op onze site koopt, kunnen we een partnercommissie verdienen. Voor meer details kunt u terecht op onzePrivacybeleidbladzijde.

NordVPN

NordVPN is een van de beste virtuele privénetwerken voor gebruik met uw Smart TV. NordVPN zal het internet echt voor u openstellen. Ze hebben ruim 4.000 servers binnen hun netwerk en meer dan zestig geografische locaties waarmee u verbinding kunt maken. Als u verbinding maakt met een NordVPN-server, krijgt u toegang tot de meeste gecensureerde en geblokkeerde inhoud op uw netwerk, en met zestig geografische locaties heeft u ook toegang tot talloze geografisch beperkte inhoud over de hele wereld.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat uw gegevens of privacy onzeker zijn terwijl u verbonden bent met NordVPN. Wanneer u bent verbonden met een van hun servers, wordt u beschermd met een 256-bit AES-coderingssleutel, SHA256-authenticatie, DNS- en IPv6-lekbescherming en een automatische kill-schakelaar om uw gegevens te beschermen als u de verbinding verliest met de VPN.

Profiteer nu: Hier

ExpressVPN

U zult vooral genieten van wat ExpressVPN te bieden heeft voor diegenen die inhoud van hun Smart TV willen streamen. ExpressVPN heeft ruim 1.000 servers in hun netwerk. Er zijn voldoende servers om uw internetsnelheid snel en efficiënt te houden wanneer u verbonden bent met de VPN. Met meer dan vierennegentig geografische locaties waarmee u verbinding kunt maken, heeft u toegang tot tal van geografisch beperkte inhoud over de hele wereld. Snelheden blijven echt hoog wanneer verbonden met ExpressVPN, omdat de service zegt dat hun servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid met streaming. Je favoriete Netflix- of Hulu-programma's naar beneden halen, is bij deze aanbieder geen probleem.

U kunt hetzelfde beveiligingsniveau verwachten dat NordVPN ook te bieden heeft. Je bent beschermd met een netwerk van 256-bit AES-coderingssleutels, SHA256-authenticatie, een automatische kill switch, DNS- en IPv6-lekbescherming en ondersteuning voor verschillende VPN-beveiligingsprotocollen. ExpressVPN is ook geweldiggratis VPNoptie als smart tv te gebruiken bij tv-streaming, zoalsNetflix vpnaangezien ze een terugbetalingsperiode van 30 dagen bieden, worden er geen vragen gesteld.

Profiteer nu: Hier

VyprVPN

Een van onze favoriete VPN’s die momenteel op de markt zijn, is VyprVPN. Met VyprVPN kunt u verbinding maken met elk van hun servers en onbelemmerde toegang hebben tot het internet. U kunt geblokkeerde en geografisch beperkte inhoud probleemloos over het hele internet streamen. Eén van onze favoriete aspecten van VyprVPN zijn echter de internetsnelheden die het vrijmaakt. In veel gevallen zal uw ISP uw internetverbinding beperken als zij zien dat u diensten zoals Netflix gebruikt. Wanneer u verbonden bent met VyprVPN, wordt uw IP-adres gemaskeerd en wordt het verkeer gecodeerd. Dit betekent dat uw ISP niet kan zien wat u op internet doet. Het enige wat zij aan hun kant kunnen zien, is dat gecodeerde verkeer. Omdat ze niet kunnen vaststellen wat u bent, kunnen ze uw verbinding niet beperken, waardoor u internetsnelheden kunt gebruiken.

Natuurlijk heeft VyprVPN ook een aantal echt goede beveiligingspraktijken: ze hebben hun eigen beleid om niet te loggen, 256-bit AES-codering, SHA256-authenticatie en zelfs een automatische kill-schakelaar. U beschikt ook over DNS- en IPv6-lekbescherming.

Download het nu:Google Spelen

CyberGhost

CyberGhost is ook een geweldig virtueel particulier netwerk. Met CyberGhost bent u 100% anoniem op internet. CyberGhost heeft een strikt beleid om niet te loggen en werkt niet samen met derde partijen, dus uw gegevens gaan nergens heen buiten de VPN. U bent ook beschermd met alle standaard beveiligingspraktijken. CyberGhost is echt een privé-VPN en geeft u toegang tot talloze geblokkeerde en geografisch beperkte inhoud.

Download het nu:Google Spelen

Sterke VPN

Een van onze favoriete virtuele privénetwerken is Strong VPN. Met een verbinding met Strong VPN kunt u veel inhoud openen die u op uw smart TV kunt streamen. Hun servers kunnen, afhankelijk van de locatie waarmee u verbinding maakt, allerlei soorten geblokkeerde en geografisch beperkte inhoud op uw Smart TV openen. Bovendien houdt Strong VPN je extreem veilig op internet. Wanneer u verbonden bent, bent u beschermd met een enorme 2048-bits RSA-coderingssleutel, 256-bits AES-codering, SHA256-authenticatie en een automatische kill-schakelaar.

Download het nu:Google Spelen

Uitspraak

Als u inhoud voor uw Smart TV wilt openen, kunt u door verbinding te maken met een van deze VPN's ongebreidelde toegang krijgen tot alle inhoud die mogelijk is geblokkeerd of geografisch beperkt. We zijn vooral gecharmeerd van wat ExpressVPN en NordVPN te bieden hebben, vooral vanwege de geweldige internetsnelheden die ze u bieden.

ProductMerkNaamPrijs
ExpressVPNExpressVPN - Krijg hier 49% kortingControleer prijs
NordVPNNordVPNControleer prijs

*Als u via links op onze site koopt, kunnen we een partnercommissie verdienen. Voor meer details kunt u terecht op onzePrivacybeleidbladzijde.

5 Beste VPN voor Smart TV in 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6385

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.