AirPods Pro (a 2‑a generație) (2024)

    Audioadaptiv. Acum auzi diferența.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (1)
    • Anulare activă a zgomotului de până la 2x mai eficientă.
    • Mod Transparență, casăauzi lumea din jurul tău.
    • Funcția Audioadaptiv, complet nouă, reglează inteligent nivelul zgomotului la condițiile înconjurătoare.
    • Audiospațial te captivează la modul cel mai personal.
    • Iar o singură încărcare îți oferă 6ore de autonomie a bateriei.
    AirPods Pro (a 2‑a generație) (2)

    Performanță audio

    H2.Un sunet
    care te captivează
    complet.

    Cipul H2, conceput de Apple, este secretul excelentei performanțe audio a căștilor AirPodsPro. Funcționează împreună cu un driver și un amplificator construite special pentru a oferi note înalte clare și bas profund, amplu. Totul este redat într-o definiție uluitoare, iar sunetul e mai vibrant ca niciodată.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (3)AirPods Pro (a 2‑a generație) (4)

    Noul cip H2 îndeplinește mai multe funcții ca niciodată. Folosește algoritmi de calcul pentru a oferi o anulare mai inteligentă a zgomotului, un sunet tridimensional superior și un consum energetic mai eficient. Toate în același timp.

    Cipul utilizează puterea noilor algoritmi de adaptare pentru a procesa sunetul mai rapid și pentru a-l regla exact în momentul în care îl auzi. Fiecare notă este redată pentru forma urechii tale. Așa că te poți scufunda într-un sunet de o fidelitate înaltă, fără precedent.

    Un microfon orientat spre interior uutilizează algoritmii de îmbunătățire a vocii pentru a-ți recunoaște și transmite glasul, astfel încât apelurile tale telefonice sau video să sune întotdeauna complet natural.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (5)

    Driverul și amplificatorul sunt concepute special împreună cu cipulH2 pentru a reduce distorsiunile în timpul redării. Astfel, vei auzi un bas mai profund și tonuri înalte mai clare. Indiferent de nivelul volumului.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (6)
    AirPods Pro (a 2‑a generație) (7)
    AirPods Pro (a 2‑a generație) (8)

    Control inteligent al zgomotului

    Un sunet nemaiauzit.
    La fiecare nivel.

    Căștile AirPodsPro cu cipulH2 sunt dotate acum cu Audioadaptiv1, care acordă în mod automat prioritate sunetelor care merită atenția ta, pe măsură ce te deplasezi. Combinând impecabil Anulareaactivă azgomotului cu modul Transparență atunci când ai nevoie, Audioadaptiv oferă ca prin magie mixul potrivit de sunet, în orice condiții.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (9)

    Până la de
    2x
    mai multă eficiență a Anulării
    active a zgomotului.2

    Un driver și algoritmii acustici ajută Anulareaactivă azgomotului să reducă mai mult zgomotul nedorit. Având control asupra a ceea ce auzi – și ce nu auzi – poți lăsa muzica și podcasturile să te captiveze sau, pur și simplu, te poți concentra mai bine ca oricând.

    Microfoanele pentru anularea zgomotului și un orificiu posterior sunt amplasate optim pentru a detecta rapid sunetele din jurul tău și a le anula înainte să ajungă la urechea ta.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (10)

    Sunt incluse patru perechi de capete din silicon pentru a se adapta perfect la toate formele de urechi. Capetele asigură fixarea sigură în poziție a căștilor AirPodsPro și creează o etanșare acustică ce ajută la anularea zgomotului.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (11)
    AirPods Pro (a 2‑a generație) (12)

    L

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (13)

    M

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (14)

    S

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (15)

    XS

    Modul Transparență valorifică puterea cipului H2 pentru a minimiza intensitatea zgomotelor puternice, cum ar fi sirenele sau uneltele electrice, astfel încât să auzi confortabil lumea din jurultău.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (16)

    Volumul personalizat1 folosește machine learning pentru a înțelege preferințele tale de audiție în diferite condiții și adaptează sunetul în mod automat în baza tiparelor tale de-a lungul timpului.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (17)

    Atunci când porți AirPodsPro și e nevoie să discuți cu cineva de alături, funcția Detectare conversații1 reduce automat volumul a ceea ce asculți, amplifică vocea persoanei care stă în fața ta și reduce zgomotul ambiental.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (18)

    Un nivel

    mai înalt

    de control.

    Comenzile tactile îți permit să controlezi cu ușurință funcțiile de redare de pe tijă. Glisează în sus sau în jos pentru a ajusta volumul, apasă pentru a reda și a întrerupe muzica, sau pentru a activa și dezactiva microfonul tău în apeluri și apasă de două ori pentru a încheia un apel. La fel, poți apăsa lung pe tijă pentru a comuta între modurile de audiție.

    Audiție personalizată

    Sunetul e pe
    frecvența ta.

    Cu AirPodsPro, experiența de ascultare capătă un ton mai personal. Audiospațial personalizabil cu urmărirea dinamică a mișcărilor capului funcționează cu toate dispozitivele tale pentru un sunet care te învăluie din toate părțile.3 Iar Egalizarea adaptivă ia în considerare poziția căștilor AirPods Pro, ca tu să auzi fiecare frecvență exact așa cum a fost creată.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (19)

    Pentru a reda un sunet care se potrivește mai bine cu forma urechii tale, Audio spațial personalizabil, împreună cu camera TrueDepth de pe iPhone, creează un profil unic bazat pe geometria capului tău. Profilul se sincronizează pe toate dispozitivele tale, oferind un sunet fenomenal, indiferent de modul în care preferi să asculți.3

    Urmărirea dinamică a mișcărilor capului introduce sunetul tridimensional în apelurile FaceTime de grup. Acum te simți ca și cum ai fi în aceeași cameră cu prietenii și familia.

    Egalizarea adaptivă reglează muzica în timp real, în funcție de poziția căștilor AirPodsPro în urechea ta. Microfoanele orientate spre interior analizează ce auzi, apoi ajustează frecvențele joase și înalte ale unei melodii, oferindu-ți un sunet detaliat și armonios la fiecare ascultare.

    Carcasa și autonomia bateriei

    Energie lacutie.

    Carcasa de încărcare MagSafe4 oferă numeroase funcții care-ți permit să-ți iei muzica cu tine oriunde mergi. Carcasa oferă modalități utile de a o localiza, iar autonomia suplimentară a bateriei îți permite să asculți, să urmărești și să vorbești pentru mai mult timp între încărcări. Carcasă mai capabilă n-ai să găsești.

    Până la 6 ore de audiție
    cu Anulareaactivă azgomotului.5

    Până la 30 de ore de audiție în total,
    cu Anulareaactivă azgomotului
    și utilizarea carcasei.6

    Reîncarcă carcasa de încărcare MagSafe4 cu un conector USB‑C, un încărcător AppleWatch sau MagSafe. La fel, poți folosi un încărcător certificat Qi.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (20)
    AirPods Pro (a 2‑a generație) (21)

    Cipul U1 oferă funcția Găsire precisă7 pentru carcasa ta, astfel încât să știi exact unde e. Dacă nu îți mai găsești căștile AirPodsPro, poți să folosești și aplicația Găsire cu afișarea proximității.8

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (22)
    AirPods Pro (a 2‑a generație) (23)

    Inelul pentru șnur îți permite să atașezi carcasa la un rucsac sau o geantă de mână, așa că o experiență auditivă extraordinară e mereu la îndemână.9

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (24)

    Difuzorul încorporat al carcasei redă un sunet ca să o localizezi cu ușurință, iar tonurile de alertă te avertizează când bateria este descărcată sau când asocierea
    este finalizată.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (25)

    Atât căștile AirPodsPro, cât și carcasa de încărcare MagSafe4 au oclasificare IP54 pentru rezistență lapraf, transpirație șiapă.10

    Experiență magică

    Simfonia simplității.

    De la configurarea instantanee la partajarea audio, AirPodsPro dețin toate calitățile care fac familia de căști AirPods să fie pur și simplu magică. Iar funcțiile bine gândite îți oferă capacitatea de a finaliza mai multe sarcini, cu o ușurință fără precedent.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (26)AirPods Pro (a 2‑a generație) (27)AirPods Pro (a 2‑a generație) (28)

    Configurare simplă,
    ca prin magie
    Așază căștile AirPodsPro lângă iPhone și atinge Conectează pentru a le asocia fără probleme cu orice dispozitiv din contul tău iCloud.11

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (29)AirPods Pro (a 2‑a generație) (30)AirPods Pro (a 2‑a generație) (31)

    Partajare audio Partajează simplu o melodie sau o emisiune între două perechi de AirPods.
    Apropie căștile AirPods dedispozitivul iPhone sau iPad la care asculți și conectează-le instantaneu.12

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (32)

    Comutare impecabilă Comutarea automată este acum mult mai rapidă și mai fiabilă între iPhone, iPad și Mac și se transferă cu ușurință la AppleWatch. Dacă redai muzică pe Mac, poți să răspunzi la un apel de pe iPhone, fără să schimbi dispozitivul.11

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (33)

    AirPods și accesibilitatea AirPodsPro oferă mai mult decât o experiență de ascultare, punându-ți la dispoziție asistență în cazul anumitor necesități legate de auz. Funcțiile precum Amplificare conversație se concentrează pe vocea persoanei care stă în fața ta. Funcția Reglare sunet căști amplifică frecvențele pe care ai nevoie să le auzi mai clar. Iar dacă o personalitate de renume mondial vorbește într-o sală de conferințe plină și trebuie să te concentrezi pe ce spune, Ascultare live se asociază cu iPhone-ul pentru a capta sunetul de la distanță.

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (34)

    Vezi AirPodsPro
    în AR.

    Deschide această pagină folosind Safari pe iPhone sau iPad.

    Vezi în AR

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (36)

    Care AirPods
    ți se potrivesc?

    AirPods a 2-a generație

    • Află mai multe

    Fără Audio adaptiv

    Fără Anulare activă a zgomotului și modul Transparență

    Fără funcția Audio spațial

    Fără Detectare conversații

    Fără rezistență la transpirație și apă

    5ore

    Până la 5 ore de audiție cuosingură încărcareΔΔΔ

    Carcasă deîncărcare Lightning

    AirPods a 3-a generație

    • Află mai multe
    • Vezi în AR

    Fără Audio adaptiv

    Fără Anulare activă a zgomotului și modul Transparență

    Audio spațial personalizabil,
    cu urmărirea dinamică amișcărilor capului◊◊

    Fără Detectare conversații

    Fără Anulare activă a zgomotului și modul Transparență

    Rezistente la
    transpirație și apă ◊◊◊

    Carcasă de încărcare Lightning sau carcasă de încărcare MagSafe ΔΔ

    6ore

    Până la 6 ore de audiție cuosingură încărcareΔΔΔ

    AirPodsPro a 2-a generație(USB-C)

    • Află mai multe
    • Vezi în AR

    Audio adaptiv

    Audio spațial personalizabil,
    cu urmărirea dinamică amișcărilor capului◊◊

    Anulareactivă
    azgomotului și modulTransparență

    Rezistente la praf,
    transpirație și apă Δ

    Detectare conversații

    Carcasă de încărcare MagSafe (USB‑C) cu difuzor și inel pentru șnur ΔΔ

    6ore

    Până la 6 ore de audiție cuosingură încărcareΔΔΔ

    AirPodsMax

    • Află mai multe
    • Vezi în AR

    Fără Audio adaptiv

    Audio spațial personalizabil,
    cu urmărirea dinamică amișcărilor capului◊◊

    Anulare activă
    azgomotului și
    modul Transparență

    Fără rezistență la transpirație și apă

    Carcasă
    SmartCase

    Fără Detectare conversații

    20deore

    Până la 20deore de audiție cuosingură încărcareΔΔΔ

    Compară toate modelele AirPods

    AirPods Pro (a 2‑a generație) (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Twana Towne Ret

    Last Updated:

    Views: 5751

    Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

    Reviews: 87% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Twana Towne Ret

    Birthday: 1994-03-19

    Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

    Phone: +5958753152963

    Job: National Specialist

    Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

    Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.