iPhone 13 hoesjes | Voor 21:00 uur besteld, Morgen in huis (2024)

Met een iPhone 13 hoesje kun je heel gemakkelijk voorkomen dat je telefoon beschadigd raakt. Daarnaast krijg je met een hoesje voor de iPhone 13 ook de kans om je telefoon te voorzien van een persoonlijke touch. Bestel je je nieuwe iPhone 13 case op een doordeweekse dag voor 21:00? Dan wordt het telefoonhoesje voor de iPhone 13 dezelfde dag gratis verzonden en kun je hem de volgende dag al in je brievenbus verwachten, zodat je snel kunt genieten van een perfecte bescherming.

Meer tonen

Screenprotectors
Bookcases
Backcovers
MagSafe hoesjes
Siliconen hoesjes
Hardcase hoesjes
Leren hoesjes
Hoesjes met koord
Hoesjes met pasjeshouder
Extra stevige hoesjes
Sportarmbanden
Transparante hoesjes

Bescherm je telefoon met een iPhone 13 hoesje

Als je zuinig om wilt gaan met je telefoon, dan is het ontzettend belangrijk om deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat vallen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel gemakkelijk beschermen door deze te voorzien van een iPhone 13 hoes.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met heel veel verschillende iPhone 13 hoesjes voor jouw telefoon. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een allerlei aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een telefoonhoes voor de iPhone 13 tussen zit die goed bij je past is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar het aanbod hoesjes voor de iPhone 13? Neem dan snel een kijkje!

Voorkom vervelende schade met een iPhone 13 case

Een onbeschermde telefoon zonder hoes voor de iPhone 13 eromheen is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Reparatie is dan een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Met een telefoonhoesje voor de iPhone 13 van hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je telefoon zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermende iPhone 13 cover voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop extra kosten.

Wil je ook het beeldscherm van je telefoon optimaal beschermen? Dan raden we je aan om het hoesje te combineren met een iPhone 13 screenprotector. Met een screenprotector voorkomen je krassen, deuken, barsten en breuken in het display en houd je je device netjes en onbeschadigd.

Geef je telefoon een uniek uiterlijk met een telefoonhoes voor de iPhone 13

Telefoonhoesjes voor de iPhone 13 zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je telefoon mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een iPhone 13 hoesje natuurlijk ook de kans om je smartphone van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleur en design. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal verschillende opties voorhanden.

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor de smartphone. Bij het uitzoeken van een beschermend hoesje voor de iPhone 13 kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de hoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje vooral af op wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die de iPhone 13 case het vaakst te zien zal krijgen.

Verschillende soorten hoesjes voor de iPhone 13

Als je door het assortiment hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model iPhone 13 hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte telefoon hoesje voor de iPhone 13!

Een telefoonhoesje voor de iPhone 13 voorflap

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje met een flap die over het beeldscherm van je toestel valt? In dat geval kun je goed terecht bij iPhone 13 bookcases. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een voorflap. Het verschil tussen een bookcase en een flipcase zit hem in de openklaprichting van de voorflap. Bij een bookcase klapt de flap namelijk zijwaarts open zoals een boekje en bij een flipcase klapt de flap naar boven of naar beneden open. Voor de rest komen de twee soorten iPhone 13 cases zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste flipcases en bookcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en content geld in op kunt bergen.

Compacte iPhone 13 hoesjes van verschillende materialen

In het assortiment zijn ook een groot aantal iPhone 13 hoesjes te vinden waarbij het beeldscherm vrij wordt gehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel zitten. Zo’n soort iPhone 13 hoesje wordt een backcover genoemd. We hebben de backcovers opgedeeld in twee verschillende categorieën.

Zo zijn er bijvoorbeeld backcovers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van deze iPhone 13 hoesjes van siliconen of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje voor de iPhone 13, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor iPhone 13 case van TPU of siliconen gaan.

Hardcases voor de iPhone 13 zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze telefoonhoesjes voor de iPhone 13 van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal.

In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn ook diverse backcovers met een koord eraan te vinden. Deze iPhone 13 hoesjes met koord maken het mogelijk om je telefoon om je nek, over je schouder of als crossbody tasje te dragen, zodat je je telefoon altijd binnen handbereik hebt en minder gemakkelijk kwijt raakt.

Een stijlvol en chic telefoon hoesje voor de iPhone 13

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic iPhone 13 hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In het assortiment zijn namelijk ook een groot aantal hoesjes van echt hoogwaardig leer te vinden. De iPhone 13 hoesjes van leer bieden een goede bescherming aan je smartphone en zorgen ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk voor je toestel. Daarnaast is het leren materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes van leer te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit bookcases, flipcases en backcovers van leer. Welk leren hoesje voor de iPhone 13 vind jij het mooist?

Populaire iPhones
iPhone 15 hoesjes
iPhone 15 Plus hoesjesiPhone 15 Pro hoesjesiPhone 15 Pro Max hoesjesiPhone 14 hoesjes
iPhone 14 Pro hoesjes
iPhone 13 hoesjes
iPhone 13 Mini hoesjes


iPhone 13 Pro hoesjes
iPhone 13 Pro Max hoesjesiPhone 12 hoesjes

iPhone 11hoesjes
iPhone Xhoesjes
iPhone XRhoesjes
iPhone 8hoesjes
iPhone SE (2022)hoesjes

Maak je iPhone compleet
iPhone screenprotectors
iPhone opladers
iPhone snelladers
Draadloze iPhone opladers

MagSafe opladers
iPhone kabels
iPhone hoesjes
Apple hoesjes

'; productList.after(div); this.replaceWithUpdate( data.bottomCmsBlock, this.qs('.amshopby-filters-bottom-cms'), 'amshopby-filters-bottom-cms' ); } //top nav already exist into categoryProducts if (!data.categoryProducts || data.categoryProducts.indexOf('block-filter-top') === -1) { if (!this.qs(this.selectors.top_navigation)) { const navNode = document.createElement('div'), topNavNode = document.createElement('div'), maincontent = this.qs('.column.main'); let childNode; navNode.className = 'catalog-topnav amasty-catalog-topnav'; topNavNode.className = 'block-filter-top'; navNode.appendChild(topNavNode); if (this.qs('.search.results')) { childNode = this.qs('.search.results'); } else { childNode = this.qs('#amasty-shopby-product-list'); } if (childNode.parentElement !== maincontent) { return; } maincontent.insertBefore(navNode, childNode); } this.replaceWithUpdate( data.navigationTop, this.qs(this.selectors.top_navigation), 'top_navigation' ); } }, replaceWithUpdate(content, $element, className) { if (content && $element) { const parent = $element.parentNode, regex = /

'+ ''; if (this.qs('.amwidget-children-categories')) { childNode = this.qs('.amwidget-children-categories').parentNode; } maincontent.insertBefore(catNode, childNode); } } const imageElement = this.qs('.category-image'), descrElement = this.qs('.category-description'); if (data.image) { this.replaceWithUpdate( data.image, imageElement, 'category-image' ); } else { if (imageElement) { imageElement.innerHTML = ''; } } if (data.description) { this.replaceWithUpdate( data.description, descrElement, 'category-description' ); } else { if (descrElement) { descrElement.innerHTML = ''; } } this.qs('title').innerHTML = data.title; if (data.categoryData) { let categoryViewSelector = '.category-view'; const nodeT = document.createElement('div'); nodeT.innerHTML = data.categoryData; this.qs(categoryViewSelector).innerHTML = ''; this.replaceWithUpdate( nodeT.querySelector(categoryViewSelector).innerHTML, this.qs(categoryViewSelector + ' div'), 'category-view-data' ); } }, /** * @public * @return {Object} */ getProductBlock() { let $productsWrappers = this.qsa(this.selectors.products_wrapper), $productsWrapper = $productsWrappers[$productsWrappers.length - 1]; if ($productsWrapper.closest('.search.results')) { $productsWrapper = $productsWrapper.closest('.search.results'); } return $productsWrapper; }, scrollUpEvent() { const productList = this.qs(this.selectors.products_wrapper), topNavBlock = this.qs(this.selectors.top_nav); if (this.scrollUp && productList) { const top = this.scrollUp === 1 ? (topNavBlock ? topNavBlock.offsetTop : productList.offsetTop) : 0; window.scrollTo({ top: top, behavior: 'smooth' }) } }, moveTopFiltersToSidebar() { if (!this.qs(this.selectors_top_filters.sidebarList)) { const blockClass = this.qs(this.selectors_top_filters.layeredFilter) ? this.selectors_top_filters.layeredFilter : this.selectors_top_filters.blockFilter, $element = document.querySelector(this.selectors.topNav + ' ' + blockClass); if ($element) { const $sidebar = this.qs(this.selectors_top_filters.sidebar), filterOptions = $element.querySelectorAll('.filter-option'); filterOptions.forEach(filter => { const el = filter.cloneNode(true), input = el.querySelector('[type="radio"], [type="checkbox"]'); if (input) { const name = input.getAttribute('name'); el.classList.add('from-top'); if (!$sidebar.querySelectorAll('[name="'+ name +'"]').length) { $sidebar.querySelector('#layered-filter-block-content').append(el); } } }); } return; } }, /** * @public * @returns {void} */ removeTopFiltersFromSidebar() { const $sidebar = this.qs(this.selectors_top_filters.sidebar); if ($sidebar) { $sidebar.querySelectorAll('.from-top').forEach(filter => { filter.remove(); }); } }, qs(selector) { return document.querySelector(selector); }, qsa(selector) { return document.querySelectorAll(selector); }, stopEvents(e) { e.stopPropagation(); e.preventDefault(); }, serializeForm(form) { const data = new FormData(form) let array = []; for (let [key, value] of data) { array.push({ name: key, value: value }); } return array; }, excludingElement(elements, excluded) { let clearing = [], excludedSelector = this.qs(excluded); elements.forEach(element => { if (element !== excludedSelector) { clearing.push(element); } }); return clearing; }, /** * @public * @param {String} text * @return {String} */ escapeHtml(text) { var map = { '&': '&', '<': '<', '>': '>', '"': '"', "'": ''' }; return text.replace(/[&<>"']/g, (m) => { return map[m]; }); }, /** * @public * @param {String} link * @param {Boolean} [clearFilter] * @return {void} */ apply(link, clearFilter) { let linkParam; try { this.response = null; this.options.isAjax = true; linkParam = clearFilter ? link : null; link = this.element?.closest('.price-ranges') && link.includes('?') ? link + '&price-ranges=1' : link; if (!this.options.collectFilters && this.options.isAjax === true) { this.prepareTriggerAjax(this.element, linkParam, clearFilter); } else { // eslint-disable-next-line no-lonely-if if (this.options.collectFilters === 1) { this.prepareTriggerAjax(this.element, linkParam); } else { window.location = link; } } } catch (e) { console.error(e); window.location = link; } }, fixDubbleValue(link) { let input = link.closest('div').querySelector('input'); if (this.qsa('*[value="'+input.value+'"][name="'+input.getAttribute('name')+'"]').length > 1) { this.qsa('*[value="'+input.value+'"][name="'+input.getAttribute('name')+'"]').forEach(filter => { if (filter !== input) { if (filter.getAttribute('type') === 'radio') { filter.closest('.am-filter').querySelectorAll('input').forEach(option => { option.checked = false; }); } else { filter.checked = false; } } }); } if (input.getAttribute('type') !== 'radio' && !input.checked && !this.submitByClick) { let value = input.getAttribute('value'), name = input.getAttribute('name').replace('amshopby[',''); name = name.replace('][]', ''); let removeItem = this.qs('.amshopby-remove-item[data-container="'+ name +'"][data-value="'+ value +'"]'); if (removeItem) { removeItem.remove(); } } }, setSwatchToProducts(swatchId, attributeID) { setTimeout(() => { const productList = document.getElementById('amasty-shopby-product-list'); if (productList) { const swatches = productList.querySelectorAll('[name="super_attribute['+ attributeID +']"][value="' + swatchId + '"]'), event = new Event('change'); swatches.forEach(swatch => { if (!swatch.checked) { swatch.dispatchEvent(event); } }); } }, 1500); }, setSwatchMassToProducts(swatchIds, attributeID) { const swatches = swatchIds.split(','); this.massSwatchSet(swatches, attributeID); window.onload = () => { setTimeout(() => { this.massSwatchSet(swatches, attributeID); }, 1000); } }, massSwatchSet(swatches, attributeID) { swatches.map(swatch => { this.setSwatchToProducts(swatch, attributeID); }); }, insertAfter(newNode, existingNode) { existingNode.parentNode.insertBefore(newNode, existingNode.nextSibling); }, removeInputByName(input) { let name = input.getAttribute('name').replace('amshopby[',''); name = name.replace('][]', ''); this.qs('.amshopby-remove-item[data-container="'+ name +'"]').remove(); }, eventListeners: { ['@amshopby-submit-filters.window'](event) { let self = this, data = event.detail.data, clearUrl = self.options.clearUrl, isSorting = event.detail.isSorting, pushState = !self.submitByClick; if (typeof data.clearUrl !== 'undefined') { clearUrl = data.clearUrl; delete data.clearUrl; } if (self.prevCall) { this.controller.abort(); this.signal = null; this.controller = new AbortController(); this.signal = this.controller.signal; } let dataAndUrl = data.slice(0); dataAndUrl.push(clearUrl ? clearUrl : self.clearUrl); const cacheKey = JSON.stringify(dataAndUrl); self.cacheKey = cacheKey; if (self.cached[cacheKey]) { let response = self.cached[cacheKey]; if (pushState || isSorting) { if (response.newClearUrl && response.newClearUrl.indexOf('?p=') == -1 && response.newClearUrl.indexOf('&p=') == -1 ) { self.options.clearUrl = response.newClearUrl; } window.history.pushState({url: response.url}, '', response.url); self.reloadHtml(response); } else { window.dispatchEvent(new CustomEvent('amApplyButtonData', { detail: { count: response.productsCount, disabled: false } })); } return; } self.prevCall = self.callAjax(clearUrl, data, pushState, cacheKey, isSorting); }, ['@amSliderValuesUpdated.window'](event) { this.apply(event.detail.searchParams); }, ['@amApplyButton.window'](event) { let valid = true, element = event.detail.element, navigationSelector = event.detail.navigationSelector, navigation = element.closest(navigationSelector), cachedValues = this.cached[this.cacheKey], cachedKey = this.response, response = cachedValues ? cachedValues : cachedKey; if (!response) { return } if (response.isDisplayModePage || (!this.isAjaxSettingEnabled && this.submitByClick)) { window.location.href = response.url; return; } if (!response && this.startAjax) { this.showButtonClick = true; window.dispatchEvent(new CustomEvent('amApplyButtonData', { detail: { count: '', disabled: false } })); } if (valid && response) { window.dispatchEvent(new CustomEvent('amApplyButtonData', { detail: { count: '', disabled: false } })); window.history.pushState({url: response.url}, '', response.url); this.reloadHtml(response); this.response = false; this.showButtonClick = false; } window.onpopstate = function () { location.reload(); }; }, ['@amRemoveElement.window'](event) { const link = event.detail.element; if (this.isAjax) { const currentFilterItem = link.closest('.amshopby-remove-item'), filter = { attribute: currentFilterItem.getAttribute('data-container'), value: this.escapeHtml(currentFilterItem.getAttribute('data-value')) }; this.currentFilters.push(filter); this.element = undefined; try { window.dispatchEvent( new CustomEvent( 'amSetButtonPosition', { detail: { element: link } } ) ); this.setDefault(filter.attribute, filter.value); if (!this.submitByClick) { link.closest('.amshopby-remove-item').remove(); } this.prepareTriggerAjax(null, null, true); } catch (e) { console.error(e) window.location = link.getAttribute('href'); } } else { window.location.href = link.getAttribute('href'); } }, ['@amSwatchClick.window'](event) { const link = event.detail.element; if (this.isAjax) { const href = link.getAttribute('href'), input = link.closest('div').querySelector('input'); this.element = link; input.checked = !input.checked; if (input.getAttribute('type') === 'radio') { let ring = link.closest('.am-shopby-form').querySelector('.ring'); if (ring) { this.setSwatchBorder(ring); if (!this.submitByClick) { this.removeInputByName(input); } if (input.checked) { this.setSwatchBorder(link); } } else { this.setSwatchBorder(link); } } else { this.setSwatchBorder(link); } if (this.isFinderAndCategory(link)) { location.href = href; return; } setTimeout(() => { this.fixDubbleValue(link); window.dispatchEvent( new CustomEvent( 'amSetButtonPosition', { detail: { element: link } } ) ); this.apply(href); }, 10); } else { window.location.href = link.getAttribute('href'); } }, ['@amFilterElementClick.window'](event) { let filterElement = event.detail.element; if (!filterElement.classList.contains('item')) { filterElement = filterElement.closest('div'); } const checkbox = filterElement.querySelector('input'), checkboxLink = filterElement.querySelector('a'), href = checkboxLink.getAttribute('href'); if (!this.submitByClick && checkbox.checked && checkbox.getAttribute('type') === 'radio') { this.removeInputByName(checkbox); } this.element = checkboxLink; setTimeout(() => { this.fixDubbleValue(checkboxLink); window.dispatchEvent( new CustomEvent( 'amSetButtonPosition', { detail: { element: checkboxLink } } ) ); if (this.isFinderAndCategory(checkbox)) { location.href = href; return; } this.apply(href); }, 10); }, ['@googleTag.window'](e) { } } } }
iPhone 13 hoesjes | Voor 21:00 uur besteld, Morgen in huis (2024)

FAQs

Wat is het beste hoesje voor een iPhone 13? ›

Zoek je echt goede bescherming voor je iPhone 13 Pro, dan is er deze Catalyst-case van hard plastic (polycarbonaat). Deze biedt de best denkbare bescherming voor je toestel en is gemaakt volgens de hoogste normen voor bescherming.

Wat zijn de sterkste iPhone hoesjes? ›

Het beste iPhone hoesje is de iPhone Shock case, die een perfecte bescherming biedt tegen schade als je je iPhone laat vallen of stoten. Doordat de hoeken van de Shock case dikker zijn, vangen zij de grootste schrok op en is je glasplaat ook beschermd als je je iPhone laat vallen.

Hebben iPhone 13 en 13 pro zelfde hoesje? ›

De iPhone 13 heeft namelijk een kleinere notch en verdient daarom ook een ander hoesje. Ook de iPhone 13 Pro hoesjes passen niet op de iPhone 13, en andersom.

Welke hoesjes passen op iPhone 13 Pro Max? ›

De iPhone 13 Pro Max beschikt over een breder camera eiland dan de iPhone 12 Pro Max. Een iPhone 13 Pro Max hoesje is wel 'backwards' compatibel. Echter komt de camera uitsparing dan niet mooi overeen. Kortom, je kunt het beste een op maat gemaakt hoesje aanschaffen voor de iPhone 13 Pro Max.

Wat is MagSafe hoesje iPhone 13? ›

MagSafe-cases en -sleeves bevatten magneten waarmee de iPhone (ondersteunde modellen) op de juiste manier op de MagSafe-opladers en -batterijpakketten komt te liggen. Je kunt de iPhone tijdens het opladen vasthouden en gebruiken. Zie MagSafe-opladers en -batterijpakketten voor de iPhone.

Wat is een stevig iPhone hoesje? ›

Vaak bieden hoesjes die aan de binnenkant een laag TPU (thermoplastisch polyurethaan) en aan de buitenkant een laag PC (polycarbonaat) hebben al een hele goede extra bescherming voor een smartphone. Het TPU is namelijk een relatief zacht materiaal, wat schokabsorberend werkt.

Welk soort hoesje beschermt het best? ›

Het onafhankelijke onderzoeksinstituut TÜV Nord heeft SoSkild getest en vastgesteld dat SoSkild het beste beschermt als je telefoon ergens tegenaan stoot. Voor de nieuwere iPhone modellen is het hoesje er ook met een magnetische ring die past bij Apple MagSafe.

Wat is op dit moment de beste iPhone? ›

iPhone 15 Pro (Max) zijn de beste toestellen van Apple op dit moment. In de iPhone 15 serie is er voor het eerst een extra verschil tussen de Pro en Pro Max. In de vorige series was het alleen het schermformaat.

Wat zijn de best beschermende telefoonhoesjes? ›

Een kunststof hoesje is niet rekbaar en krijgt sneller krassen dan een siliconen exemplaar, maar het beschermt je telefoon wel beter. Wil je het beste van beide werelden, kies dan voor een TPU telefoonhoesje.

Wat is beter iPhone 13 of 14? ›

Omdat de iPhone 13 en 14 zowel uiterlijk als qua prestaties zoveel op elkaar lijken, is het belangrijkste voordeel van de iPhone 13 toch wel de prijs. Omdat de 13 nu niet meer het nieuwste model is, is hij flink wat goedkoper dan de 14. Qua camerakwaliteit maakt zowel de 13 als 14 erg goede foto's.

Is iPhone 13 Pro waterbestendig? ›

Gelukkig hebben alle iPhone 13-modellen tegenwoordig een IP68-certificering. Dit betekent dat deze smartphones het 30 minuten uithouden in water tot 6 meter diepte. Daar valt een gemiddeld zwembad dus onder.

Kan een iPhone 13 hoesje om de 14? ›

Hoewel de toestellen erg op elkaar lijken, zijn iPhone 13 hoesjes helaas niet uitwisselbaar met een iPhone 14. De verschillen zijn nihil, maar ze mogen niet genegeerd worden. Door de accu is de iPhone 14 wat dikker en ook de verschillende camera-modules hebben hier invloed op.

Heeft de iPhone 13 een hoesje nodig? ›

Een onbeschermde telefoon zonder hoes voor de iPhone 13 eromheen is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel.

Is iPhone 13 dezelfde maat als 12? ›

De iPhone 12 heeft een regulier formaat. Hij is 146,6 mm hoog, 71,5 mm breed en 7,4 mm dik en heeft een gewicht van 162 gram. De iPhone 13 Mini, het kleinste model dat wij verkopen, heeft een hoogte van 131,5 mm, een breedte van 64,2 mm en een dikte van 7,65 mm.

Kan een iPhone 11 hoesje om een iPhone 13? ›

Momenteel zal het iPhone 11 hoesje niet compatibel zijn met de iPhone 13. Dit komt doordat de iPhone 13 nog niet uit is en er nog geen afmetingen zijn voor de nieuwe telefoon.

Welke Otterbox is het beste? ›

Voor dagelijks gebruik adviseert Otterbox het gebruik van de Commuter case. Deze hoes biedt ook net als de Defender optimale bescherming tegen stoten en vallen, maar beschikt een compacter design. Ook is bij deze hoes geen ingebouwde screenprotector, waardoor het niet compleet stofdicht is.

Wat is het beste hoesje voor iPhone 13 Mini? ›

Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje voor de iPhone 13 Mini, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor iPhone 13 Mini case van TPU of siliconen gaan. Hardcases voor de iPhone 13 Mini zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen.

Wat is het beste hoesje voor iPhone 12? ›

Wat zijn de beste merken van iPhone 12 hoesjes en accessoires? Volgende merken werden door onze klanten als beste bevonden: CaseMe werd als beste bevonden in de catgorie Portemonee hoesjes. Dux Ducis werd als beste bevonden in de catgorie luxe lederen hoesjes.

Welk hoesje beschermt het best iPhone 12? ›

Stevige back covers met dikke randen van bijvoorbeeld, Otterbox, GEAR4 en Tech21 bieden goede bescherming. Zo voorkomen ze valschade bij een val van meerdere meters hoog. Daarnaast hebben ze hoge, opstaande randen die wat bescherming bieden tegen krassen op je scherm.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 6271

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.